U bent hier: Home

Campus Brussel

KU Leuven Campus Brussel - universiteit - economie - rechten - talen

KU Leuven Campus Brussel is gelegen in de binnenstad, op wandelafstand van het centraal station en het historisch centrum. Je studeert aan een universiteit midden in het bruisende beslissingscentrum van de Belgische en Europese politiek en zakenwereld. Dat is als student economie, rechten of talen een troef voor je studies en je latere carrière. Zo beleef je economische ontwikkelingen op de voet, worden grote beslissingen letterlijk om de hoek genomen en hoor je op straat de talen die je in de les leert. De campus telt bijna 4300 studenten en meer dan 100 verschillende nationaliteiten.

Opleidingen?op Campus Brussel

  • handelswetenschappen - handelsingenieur - milieu- en preventiemanagement - Business Administration - bedrijfseconomie en bedrijfsbeleid - International Business Economics and Management - Business Engineering - specifieke lerarenopleiding economie

  • toegepaste taalkunde - vertalen - tolken - meertalige communicatie - journalistiek - conferentietolken
  • rechten (Nederlandstalig of tweetalig traject) - vennootschapsrecht - Intellectual Property and ICT Law

?

Meer informatie over de opleidingen op Campus Brussel krijg je tijdens de infodagen op 23 februari, 27?april en?7?september 2019.

Alle praktische info over inschrijven, studeren op Campus Brussel en studentenvoorzieningen vind je op de pagina van Studentenadministratie.

?